Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 15χρονο ενώ βιντεοσκοπούσαν την επίθεση
Χειροπέδες σε νεαρό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠOΥΛΟΣ / EUROKINISSIΝέο περιστατικό βίας κατά ανήλικου καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου δύο νεαροί ξυλοκόπησαν 15χρονο ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν την επίθεση.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές αρχές δύο ανήλικοι 14 και 15 ετών από τέλη Αυγούστου έως 07 Σεπτεμβρίου εξύβριζαν επανειλημμένα τον ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, στις 6 Σεπτεμβρίου εντόπισαν τον 15χρονο στην περιοχή του Μονόλοφου, όπου τον εξύβρισαν και τον απείλησαν με μαχαίρια τύπου σουγιά, ενώ ο ένας εξ’ αυτών, τον χτύπησε στο πρόσωπο και ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε το περιστατικό με το κινητό του, το οποίο στη συνέχεια ανήρτησε σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.
Την επόμενη μέρα οι δράστες εντόπισαν τον 15χρονο στην περιοχή της Νεοχωρούδας, όπου με χρήση βίας ο ένας εκ των δύο, τον ανάγκασε να γονατίσει και να ζητήσει συγγνώμη και παράλληλα βιντεοσκοπούσε το περιστατικό με το κινητό του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λάρισα: Χειροπέδες σε 19χρονο που γρονθοκόπησε ανήλικο - Του αφαίρεσε χρυσή αλυσίδα με σταυρό
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή δύο 18χρονοι και ένας ανήλικος για ληστεία σε μίνι μάρκετ
Αυτό είναι το χειρόγραφο μήνυμα του Λαριτζανί που έδωσε στη δημοσιότητα η Τεχεράνη
12:08
ΗΠΑ: Αγωγή ανηλίκων κατά Μασκ για το Grok και τη δημιουργία σεξουαλικών εικόνων
12:07
Realme 16 Pro series: για όσους θέλουν ένα όμορφο σχεδιασμό και κορυφαία κάμερα
12:00
Θεσσαλονίκη: Εξαγοράσιμη ποινή στην συνοδηγό του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα (vid)
11:52