ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που είχαν διαρρήξει εταιρεία οπωροκηπευτικών στη Λαχαναγορά Ρέντη

Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που είχαν διαρρήξει εταιρεία οπωροκηπευτικών στη Λαχαναγορά Ρέντη
Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Συνελήφθησαν πέντε μέλη σπείρας που είχαν διαρρήξει στις 11 Αυγούστου 2016 εταιρεία οπωροκηπευτικών στην Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη και είχαν αφαιρέσει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, έναν 27χρονο άνδρα και τρεις γυναίκες ηλικίας 20, 22 και 43 ετών και έναν 21χρονο υπήκοο Αλβανίας. Για την υπόθεση αναζητείται επίσης και ένα μέλος της σπείρας, ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Πειραιά, οι συλληφθέντες, διέρρηξαν γραφεία εταιρείας οπωροκηπευτικών και είχαν αφαιρέσει μεγάλο χρηματικό ποσό, τιμολόγια συναλλαγών καθώς και μία επιταγή.

Στην κατοχή τους καθώς σε κατ' οίκον έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό 20.970 ευρώ (μέρος από τα κλοπιμαία), τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα (τα δύο είχαν αγορασθεί μετά τη διάρρηξη) ένα πιστόλι κρότου, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3,2 γραμμ. και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος των συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πειραιά σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατά συναυτουργία, της αντίστασης, της ψευδορκίας καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ