Βροχές και καταιγίδες και στην Αττική το μεσημέρι - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Βροχές στο κέντρο της Αθήνας
INTIME NEWS/ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗΑλλάζει σήμερα, Δευτέρα (15/9/25) το σκηνικό του καιρού, με βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. που θα εκδηλωθούν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αναμένεται να επηρεάσουν και το λεκανοπέδιο.
Όπως καταγράφεται και στον χάρτη πρόγνωσης του Windy, τα φαινόμενα αναμένεται να επηρεάσουν και την Αττική και συγκεκριμένα τα βόρεια προάστια και τα δυτικά, κυρίως το μεσημέρι.
Βροχοπτώσεις θα πέσπυν κυρίως σε περιοχές, όπως οι Θρακομακεδόνες, Αχαρνές, Ασπρόπυργος, Μάνδρα και δευτερευόντως Μαρούσι, Χαλάνδρι.
Ωστόσο, τα όποια φαινόμενα θα έχουν σταματήσει μέχρι νωρίς το απόγευμα, ενώ δεν προβλέπεται κάποια νέα αστάθεια τις επόμενες ημέρες.
Να σημειωθεί ότι, ανά την Επικράτεια, ο καιρός θα είναι επίσης κατά διαστήματα άστατος στα ανατολικά και βορειοανατολικά της Πελοποννήσου, στην κεντρική και ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και σε τμήματα της Μακεδονίας και Θράκης. Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες και την θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς.
Τρία χρόνια από τα Τέμπη: 40.000 άνθρωποι στο Σύνταγμα, μικροεπεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο (pics&vids)
16:10
Ισραήλ: Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Ιράν - Αγνοείται η τύχη του Χαμενεΐ
16:08
Ανοιξαν οι σταθμοί Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» - Κλειστή η Βασιλίσσης Αμαλίας
16:02
Βίντεο του CNN Greece από τα επεισόδια στο Σύνταγμα λίγο πριν και μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη - 11 οι συλλήψεις
15:53