Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ – Στο νοσοκομείο πολυτραυματίας
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME (Φωτογραφία αρχείου)Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή Ι.Χ και μοτοσικλέτας σημειώθηκε τη Δευτέρα (15/9) στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με ΙΧ, κάτω από άγνωστες συνθήκες περίπου στις 9:30 το πρωί.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ -2 Θεσσαλονίκης, διασώστες και ιατρός του ΕΚΑΒ ανταποκρίθηκαν στο σοβαρό τροχαίο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 19χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας.
Συγκεκριμένα, για τη διάσωση του πολυτραυματία/πολυκαταγματία μοτοσυκλετιστή εφαρμόστηκε: εκτίμηση, αναζωογόνηση και ακινητοποίηση σύμφωνα με τα Διεθνή πρωτόκολλα διαχείρισης τραύματος.
Ο ασθενής αφού σταθεροποιήθηκε με χορήγηση υγρών ενδοφλεβίως και αναλγησίας, διακομίσθηκε με ασφάλεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για περαιτέρω αντιμετώπιση.
Στο συμβάν επιχείρησε ένα συμβατικό ασθενοφόρο και μία Κινητή Ιατρική Μονάδα και συνολικά τέσσερις διασώστες και ένας Ιατρός ΕΚΑΒ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
H στιγμή που ο οδηγός παρασύρει την ανήλικη σε διάβαση πεζών στα Καμίνια
Σοβαρό τροχαίο στο Βόλο: Σε κρίσιμη κατάσταση πεζός που παρασύρθηκε από όχημα
Ο 21χρονος Αναστάσης Γκαρίπης έσωσε με το kite surf του δύο τουρίστες στην Επανομή
16:47
Reuters: Η Ευρώπη θωρακίζεται - Τι προβλέπει το σχέδιο στρατιωτικής ενίσχυσης για κάθε χώρα
16:40
ΔΕΔΔΗΕ: «Χαράτσι» 450 εκατ. ευρώ το χρόνο λόγω ρευματοκλοπών
16:36
Πυραυλικές ασκήσεις πραγματοποίησε το Ιράν - Δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα
16:32