Υπόθεση Μουρτζούκου: Κατασχέθηκαν τα κινητά της μητέρας και γιαγιάς του μικρού Παναγιωτάκη
Από τη μεταγωγή της Ειρήνης Μουρτζούκου στις φυλακές Κορυδαλλού
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΗΣΑνοίγει και πάλι ο φάκελος του μικρού Παναγιωτάκη μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών που αποδίδουν τον θάνατό του σε ασφυξία, οδηγώντας σε εξελίξεις την πολύκροτη υπόθεση.
Η μητέρα του κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ενώ κατασχέθηκαν τα κινητά της ίδιας και της μητέρας της.
Την ίδια στιγμή η Ειρήνη Μουρτζούκου που έχει ομολογήσει τις δολοφονίες τεσσάρων βρεφών, επιμένει μέσα από τη φυλακή ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση θανάτου του παιδιού και ότι έχει στοιχεία για να το αποδείξει.
«Πιστεύω ότι είμαι άδικα μέσα στη φυλακή και πιστεύω να φανεί. Το έχω πει από την πρώτη αρχή ότι δεν έχω πειράξει αυτό το παιδί» δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Εξελίξεις στην υπόθεση Μουρτζούκου: Στην Εισαγγελία Αμαλιάδας το πόρισμα για τον Παναγιωτάκη
ΕΛΛΑΔΑ
Υπόθεση Μουρτζούκου: Ασφυξία η αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη, λέει το πόρισμα των ιατροδικαστών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ως εδώ - Να μπει μία κόκκινη γραμμή σε μία διαχρονική παθογένεια»
12:47
ΕΛΛΑΔΑ
Μαγνησία: Άγνωστοι έκλεψαν εικόνα και δερματόδετο Ευαγγέλιο του 19ου αιώνα από ναό
12:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Weapons»: Ζακ Σιλντς και Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το σενάριο του πρίκουελ «Gladys»
12:40
ΚΟΣΜΟΣ
Reuters: Ο στρατάρχης Χάφταρ αποκτά μαχητικά drones στη Λιβύη παρά το εμπάργκο του ΟΗΕ
12:32
ARTS & DESIGN