Χειροπέδες σε 13χρονο στη Λάρισα για παιδική πορνογραφία με τεχνητή νοημοσύνη - Θύμα του 11χρονος
Άνθρωπος μπροστά σε υπολογιστή
UNSPLASHΣτη σύλληψη ενός μαθητή ηλικίας 13 ετών από περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα προχώρησαν αστυνομικοί στη Λάρισα για πορνογραφία ανηλίκων μέσω τεχνητής νοημοσύνης.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο ανήλικος που συνελήφθη την Κυριακή, φέρεται να δημιούργησε παιδικό πορνογραφικό υλικό με τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιώντας την φωτογραφία ενός 11χρονου.
Κατά την ίδια πηγή στο επίμαχο υλικό φαίνεται ένα γυμνό παιδικό σώμα με την φωτογραφία του μικρού μαθητή σε άσεμνη σκηνή.
Όπως καταγγέλθηκε από τους γονείς του 11χρονου θύματος στην αστυνομία, το παραποιημένο βίντεο διανεμήθηκε από τον 13χρονο μέσα από εφαρμογή σε κλειστή διαδικτυακή ομάδα social media.
Ο 13χρονος, ο οποίος είναι μαθητής της Α’ Γυμνασίου, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιων της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας, καθώς χθες Δευτέρα ζήτησε και πήρε προθεσμία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 38χρονος για υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων – Είχε απλώσει τα «δίχτυα» του εκτός συνόρων
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας
Ουκρανία: Έκκληση από τον πάπα Λέων για «μια ημέρα ειρήνης, τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα
23:57
Συντριβή αεροσκάφους έξω από την Άγκυρα: Ποιος ήταν ο λίβυος αντιστράτηγος αλ Χαντάντ
23:50
Αγρότες: Μετά την ταλαιπωρία... αισιοδοξία για ομαλή κορύφωση της εξόδου των Χριστουγέννων
23:45
Καθ ΄οδόν «εορταστική» κακοκαιρία: «Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις»
23:42