Κίνηση: Σημειωτόν στην Αττική Οδό με καθυστερήσεις 30 λεπτών- Κόκκινο σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων
Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών Κορίνθου
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣΜΙΣΙΝΑΣΜετ’ εμποδίων διεξάγεται για ακόμη ένα πρωινό η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα την Τετάρτη (17.09.25) προβλήματα εντοπίζονται στα δύο ρεύματα του Κηφισού.
Στο ρεύμα προς Πειραιά, οι καθυστερήσεις παρατηρούνται από το ύψος του Κόκκινου Μύλου μέχρι και το ύψος της λεωφόρου Αθηνών.
Αντίστοιχα, στο ρεύμα προς Λαμία, υπάρχουν προβλήματα από το ύψος της Ιεράς Οδού μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Προβλήματα εντοπίζονται στη λεωφόρο Μεσογείων, στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, στα δύο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας, στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, καθώς και στο κέντρο της Αθήνας.

Η κίνηση στους δρόμους στις 09:38
Google TrafficΠροβλήματα και στην Αττική Οδό
Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό, που ξεπερνούν τα 30 λεπτά, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα εντοπίζονται καθυστερήσεις 10 -15 λεπτών στην έξοδο για Λαμία, 20 με 25 λεπτά από κόμβο της Μαραθώνος έως τον κόμβο της Κηφισίας και 20΄-25΄από κόμβο Αγίας Παρασκευής έως κόμβο Κηφισίας.
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19