Τιμητική πολιτογράφηση για τον άνθρωπο που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει δύο παιδιά από πνιγμό
Στιγμιότυπο από την τιμητική πολιτογράφηση του Gogan Levian στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
© Dimitris Papamitsos / All Rights ReservedΣε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/9) στο Μέγαρο Μαξίμου, απονεμήθηκε τιμητικά στον Goga Levian, η ελληνική ιθαγένεια. Ο Gogan Levian ήταν ο άνθρωπος που τον Ιούνιο του 2025 βούτηξε στα ορμητικά νερά του Άραχθου ποταμού για να σώσει δύο παιδιά.
Ο Goga Levian έδωσε τον όρκο του Έλληνα πολίτη ενώπιον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου και του γενικού γραμματέα Ιθαγένειας Δημήτρη Κάρναβου.

Στιγμιότπο από την τιμητική πολιτογράφηση του Goga Levian στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
© Dimitris Papamitsos / All Rights Reserved«Σε ευχαριστούμε για αυτά που έκανες, το αξίζεις και με το παραπάνω», τόνισε ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την ορκωμοσία.
Κυπριακή προεδρία στη Ε.Ε.: Άμυνα, ασφάλεια, μεταναστευτικό και καθημερινότητα οι βασικοί άξονες
15:35
Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο Iron Mike επιστρέφει στο ρινγκ μετά από δέκα χρόνια απουσίας
15:22
Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε στο λαιμό τη σύζυγο του και αυτοκτόνησε - Νοσηλεύεται η γυναίκα
15:13
Γιατί τα αληθινά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι δημοφιλή σε πάρκα άγριας ζωής
15:09