Θεσσαλία: Εισαγγελική παρέμβαση για ευλογιά προβάτων - Ερευνά τυχόν διάθεση άρρωστων ζώων στην αγορά
Πρόβατα (φωτογραφία αρχείου)
PixabayΤην παρέμβαση της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, προκαλούν τα κρούσματα ευλογιάς στα αιγοπρόβατα. Σκοπός της έρευνας που διατάχθηκε από την δικαιοσύνη είναι να διαπιστωθεί τυχόν διάθεση στην αγορά αιγοπροβάτων που νόσησαν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» ο διευθύνων την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Λάμπρος Τσόγκας, ζήτησε την διενέργεια ελέγχων για τυχόν διάθεση στο καταναλωτικό κοινό αιγοπροβάτων που νόσησαν από ευλογιά.
Μετά και τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Τσιάρα, για τη διάθεση ζώων στην αγορά παρά την απαγόρευση όπως και για την έλλειψη μέτρων, ο κ. Τσόγκας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» ζητά τη διερεύνηση τυχόν αξιόποινων πράξεων.
Ειδικότερα έδωσε παραγγελία του σε όλες τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών της Θεσσαλίας, ζητώντας μέσω άμεσης προκαταρκτικής εξέτασης, τη διενέργεια ελέγχων, στις αγορές και στα σφαγεία.
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: Την Τρίτη χτυπάμε εργοστάσια ενέργειας στο Ιράν, αλλά τη Δευτέρα μπορεί να συμφωνήσουμε
17:30