Χανιά: Στο νοσοκομείο δύο Αιγύπτιοι μετανάστες μετά από επεισόδια στην Αγυιά
Διασωθέντες μετανάστες
Menelaos Myrillas / SOOCΣτο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι οδηγήθηκαν δύο Αιγύπτιοι μετανάστες από τον προσωρινό χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για ένα ακόμα βράδυ οι μετανάστες που ζητάνε να φύγουν από την Αγυιά ξεσηκώθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση αστυνομικής δύναμης. Δύο ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων ενώ μια διμοιρία κλήθηκε να επιβάλει την τάξη.
Μόλις λίγες ώρες έχουν περάσει από την παράσταση διαμαρτυρίας των λιμενικών που διαμαρτηρήθηκαν έξω από το κεντρικό λιμεναρχείο Χανίων για την κατάσταση που επικρατεί στην Αγυιά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Υπόμνημα αντιπεριφερειάρχη για αποσυμφόρηση του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στην Κρήτη
ΕΛΛΑΔΑ
Βολουδάκη: Άμεση αποσυμφόρηση της Κρήτης με μετακινήσεις μεταναστών στην ενδοχώρα
ΚΟΣΜΟΣ
Κένυα: Η Ουάσινγκτον υπέγραψε συμφωνία για την παροχή βοήθειας στον τομέα της υγείας
12:19
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Μέχρι μεσημέρι του Σαββάτου τα έντονα φαινόμενα
12:18
ΕΛΛΑΔΑ
Liveblog - Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρησαν σπίτια επιχειρήσεις και δρόμοι – Που κινούνται τα φαινόμενα (pics - vids)
12:12
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Ουκρανική επίθεση προκάλεσε πυρκαγιά στο λιμάνι του Τεμριούκ (vids)
12:11
ΕΛΛΑΔΑ