Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο οδηγός της νταλίκας που συγκρούστηκε με τη μηχανή
Μηχανή στο οδόστρωμα μετά από τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΕνώπιον του ανακριτή οδηγείται σήμερα, Παρασκευή (19/09), ο 54χρονος οδηγός νταλίκας, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα σε κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 29χρονου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το thestival.gr, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει διώξεις για επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε κίνδυνο σε ανθρώπους και περιουσίες και είχε ως συνέπεια τον θάνατο άλλου προσώπου.
Θα απολογηθούν και άλλα τρία άτομα που καθοδηγούσαν τον οδηγό της νταλίκας
Μαζί του θα εμφανιστούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και τρία ακόμη άτομα που, σύμφωνα με την προανάκριση, τον καθοδηγούσαν τη στιγμή του δυστυχήματος. Οι τρεις συγκατηγορούμενοι κατηγορούνται για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, ενώ αρνούνται οποιαδήποτε ευθύνη.
Ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη
Την Πέμπτη, ο εισαγγελέας τους άσκησε κακουργηματική δίωξη.
Όπως έγινε γνωστό η δίωξη που απαγγέλθηκε αφορά τις εξής πράξεις (σε βαθμό κακουργήματος):
- Επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο, και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο άλλου.
- Επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία, από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα και άνθρωπο, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, κατά συναυτουργία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης της μηχανής με την νταλίκα στη Θεσσαλονίκη όπου σκοτώθηκε ο 29χρονος
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν
06:00
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
Πράσινα τιμολόγια Δεκεμβρίου: Πού κυμαίνονται - Δείτε τις τιμές των παρόχων
03:00