Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από παρέα ανηλίκων - Διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Αθήνας
Σκιές ανήλικων παιδιών.
AP Photo/Kostas TsironisΈνα ακόμη άγριο και σοκαριστικό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18/9) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, τρεις ανήλικοι, δύο 15χρονοι και ένας 16χρονος, συνεπλάκησαν με έναν 16χρονο, τον οποίο χτύπησαν με βαναυσότητα. Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο ανήλικος να υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, καθώς του έσπασαν το σαγόνι και τη μύτη.
Αρχικά διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο, εν συνεχεία στο νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κρίθηκε σκόπιμη η διακομιδή του, ώστε να χειρουργηθεί, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη Αγλαΐας Κυριακού» στην Αθήνα.
Η Ασφάλεια Πατρών που ανέλαβε την έρευνα προχώρησε στη σύλληψη των τριών ανηλίκων και των γονιών τους για παραμέληση της εποπτείας τους.
Νέος κρατήρας δημιουργήθηκε στη Σελήνη μετά τη συντριβή πυραύλου της SpaceX
13:18
Κάτω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούλιο στο 2,7%
13:15
Ναυαγοσώστες στην Χαλκιδική έσωσαν μητέρα και το παιδί της που παρασύρονταν από τα κύματα
13:05
Στενά του Ορμούζ: Στις ΗΠΑ ο έλεγχος του περάσματος - Τα πλοία δεν πληρώνουν δασμούς στο Ιράν
12:56