ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Τραυματισμένος εντοπίστηκε ο 47χρονος που αγνοούνταν στο δάσος

Χαλκιδική: Τραυματισμένος εντοπίστηκε ο 47χρονος που αγνοούνταν στο δάσος

Διασώστες της Πυροσβεστικής

EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Τραυματισμένος εντοπίστηκε ο 47χρονος άνδρας από το Παλαιοχώρι Χαλκιδικής η τύχη του οποίου αγνοούνταν  από το πρωί της Παρασκευής που πήγε στο δάσος για υλοτομικές εργασίες.

Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε πριν από λίγο (πρωί Σαββάτου 20/09) τραυματισμένος σε δασική περιοχή του Παλαιοχωρίου.

Στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αναμένεται από ώρα σε ώρα να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για τον εντοπισμό του υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, με ολονύκτιες έρευνες που συνεχίστηκαν έως και το πρωί του Σαββάτου.

Οι έρευνες των σωστικών συνεργειών ξεκίνησαν στη δασική περιοχή πάνω από το Παλαιοχώρι, στην τοποθεσία Αραπά Λάκκα, Προφήτη Ηλία, Στανός, Βαρβάρα