Κοζάνη: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης μάντρας που σημειώθηκε έκρηξη - Σε κρίσιμη κατάσταση 54χρονος
Tο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSIΣτην εισαγγελία Κοζάνης οδηγήθηκε ο ιδιοκτήτης μάντρας στο Τσοτύλι, στην οποία το μεσημέρι της Παρασκευής σημειώθηκε έκρηξη που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο ανθρώπων.
Έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του ιδιοκτήτη της μάντρας που συνελήφθη χθες με τις κατηγορίες παράβασης του Νόμου περί όπλων, έκρηξη, βαριά σωματική βλάβη και για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας.
Η έκρηξη σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν σημειώθηκε από έκρηξη φιάλης υγραερίου όπως αρχικά είχε ειπωθεί, αλλά από πυρομαχικό του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου που εξεράγη κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Σοβαρή η κατάσταση υγείας του 54χρονου
Εν τω μεταξύ σε ότι αφορά τους τραυματίες σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος πολυτραυματίας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης διασωληνωμένος με τραχειοστομία, ενώ δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη η κατάσταση της υγείας του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ο 54χρονος ακρωτηριάστηκε το αριστερό του χέρι το οποίο ήταν μη βιώσιμο.
Μετά από πολύωρο χειρουργείο στο δεξί του πόδι που επίσης τραυματίστηκε προς το παρόν φαίνεται να μην χρειάζεται ακρωτηριασμό.
Φέρει εγκαύματα σχεδόν σε όλο του το σώμα σε ποσοστό που αγγίζει το 60%.
Ωστόσο έχει γίνει ήδη συνεννόηση με τη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης όπου και θα μεταφερθεί μόλις σταθεροποιηθεί.
Ο δεύτερος τραυματίας 58 ετών νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Θεσσαλονίκη: 27χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Πολίχνη
22:19
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 1.000.000 ευρώ
22:08
Ιράν: Πύραυλοι και drones θα στοχεύσουν στρατιωτικά πλοία των ΗΠΑ στο Στενό του Ορμούζ
22:07
Ζαχάροβα: Ζημιές στο ρωσικό προξενείο στο Ισφαχάν του Ιράν μετά από επίθεση σε κοντινό κτήριο
21:58