«Χειροπέδες» σε εφοριακό στην Κατερίνη για δωροληψία
Στη σύλληψη ενός εφοριακού που εξέδωσε ψευδή βεβαίωση ζητώντας «φακελάκι» από πολίτη προχώρησαν οι Αρχές στην Κατερίνη.
Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στον υπάλληλο μετά την παραλαβή 1.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία είχε ζητήσει από ιδιοκτήτη αρτοπωλείου επικαλούμενος την ύπαρξη δήθεν φορολογικού ελέγχου και με σκοπό να ματαιώσει τη διαδικασία επιβολής προστίμου.
Εκτός από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία ο κατηγορούμενος πέταξε κατά την αστυνομική επιχείρηση, από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο αυτοκίνητο και το σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο στρογγυλές υπηρεσιακές σφραγίδες και μία ξιφολόγχη.
Μάλιστα, κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ο εφοριακός δεν συμμετέχει σε ελέγχους της υπηρεσίας του την τελευταία τριετία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Γεωργιάδης: Θα συγκροτηθεί επιτροπή που θα καθορίσει πως θα δουλεύουν τέτοια κέντρα στην Ελλάδα
10:35
Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 67χρονο στην Χίο: Πλαγιομετωπική σύγκρουση δύο μοτοσικλετιστών
10:26
«Μια μεγάλη τράπεζα» θα βρεθεί αντιμέτωπη με κυρώσεις από τις ΗΠΑ
10:20
Ο Μητσοτάκης στο 2ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων: «Και του χρόνου ακόμη περισσότερα ανακαινισμένα σχολεία»
10:16