Τι συνέβη με τον συρμό που ακινητοποιήθηκε στο Μοναστηράκι - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
Ανησυχία προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στους επιβάτες συρμού του ΗΣΑΠ, που κατευθύνονταν στον Πειραιά, όταν στο σταθμό Μοναστηράκι, τα βαγόνια κατκαλυστηκαν απο έντονη μυρωδιά καμένου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, στις 17:33 το απόγευμα του Σαββάτου 20/09 στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό Μοναστηράκι, συρμός με κατεύθυνση προς Πειραιά αποβίβασε τους επιβάτες, λόγω έντονης μυρωδιάς, που πιθανότατα προκλήθηκε κατά το φρενάρισμα.
- Διαβάστε αναλυτικά: Ακινητοποιήθηκε συρμός του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι
Σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, ο συρμός αποσύρθηκε για έλεγχο στο αμαξοστάσιο και τους επιβάτες παρέλαβε ο επόμενος συρμός.
Κατά την διάρκεια του ελεγχου, εντοπίστηκε προσκολλημένη στον κινητήρα, στο κάτω μέρος του συρμού, πλαστική σακούλα, που πιθανότατα εγκλωβίστηκε στο σημείο κατά την κίνηση του συρμού στο επίγειο τμήμα, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ακινητοποιήθηκε συρμός του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00