Έκρηξη στην Κοζάνη: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της μάντρας - Σε κρίσιμη κατάσταση ο πολυτραυματίας
Tο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSIΕλεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης της μάντρας στο Τσοτύλι Κοζάνης, όπου σημειώθηκε έκρηξη από οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο εργαζομένων. Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την υπόθεση.
Σε βάρος του ιδιοκτήτη έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων, έκρηξη, βαριά σωματική βλάβη και παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 54χρονος πολυτραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με τραχειοστομία, ενώ η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Το αριστερό του χέρι έχει ακρωτηριαστεί, καθώς ήταν μη βιώσιμο, ενώ μετά από πολύωρο χειρουργείο το δεξί του πόδι, όπου επίσης υπέστη τραυματισμό, προς το παρόν δεν απαιτεί ακρωτηριασμό.
Ο ασθενής φέρει εγκαύματα σε ποσοστό περίπου 60% του σώματός του και έχει ήδη γίνει συνεννόηση με τη μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου θα μεταφερθεί μόλις σταθεροποιηθεί η υγεία του. Ο δεύτερος τραυματίας, 58 ετών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Θεσσαλονίκη: 27χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Πολίχνη
22:19
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 1.000.000 ευρώ
22:08
Ιράν: Πύραυλοι και drones θα στοχεύσουν στρατιωτικά πλοία των ΗΠΑ στο Στενό του Ορμούζ
22:07
Ζαχάροβα: Ζημιές στο ρωσικό προξενείο στο Ισφαχάν του Ιράν μετά από επίθεση σε κοντινό κτήριο
21:58