ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο αδελφοκτόνος

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο αδελφοκτόνος

Μεταγωγή του δράστη που σκότωσε την αδερφή του στη Θεσσαλονίκη, στον Εισαγγελέα

INTIME NEWS/ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (24/9) πήρε ο 50χρονος που έπνιξε με σακούλα την 59χρονη αδελφή του στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (20/9).

Ο δράστης, σύμφωνα με τον συνήγορό του, φέρεται να δηλώνει «συγκλονισμένος και συντετριμμένος και τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί».

«Συγκεκριμένη επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά του θύματος τον έκανε να θολώσει και να χάσει τον αυτοέλεγχο» υποστήριξε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης δολοφόνησε την αδερφή του στο χολ του διαμερίσματος, σφίγγοντας με δύναμη την πλαστική σακούλα γύρω από τον λαιμό του θύματος, προκαλώντας ασφυξία.

Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία για να ομολογήσει τη φρικαλέα πράξη του: «Ελάτε, σκότωσα την αδερφή μου» φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του στο κέντρο Άμεσης Δράσης.

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ένιωθε πιεσμένος από την οικογένεια του γιατί αναγκαζόταν να αφιερώνει πολύ χρόνο στο να φροντίζει την αδελφή του η οποία προσφάτως είχε υποστεί εγκεφαλικό.