Βοιωτία: Γυναίκα έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού για να παίρνει την σύνταξη της
Περιπολικό της αστυνομίας
EurokinissiΥπόθεση θρίλερ στη Βοιωτία με γυναίκα η οποία φέρεται να έθαψε τη μητέρα της, στην αυλή του σπιτιού της, προκειμένου να παίρνει το επίδομα αναπηρίας και την σύνταξη της.
Σύμφωνα με το ΕΡΤnews πρόκειται για μια 62χρονη γυναίκα η οποία έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτού της σε χωριό της Βοιωτίας.
Η γυναίκα η οποία εργάζεται ως διευθύντρια σε ΚΕΠ, στην Βοιωτία, για δύο χρόνια φέρεται να απέκρυπτε τον θάνατο της μητέρας της προκειμένου να εισπράττει από το δημόσιο, την σύνταξη της αλλά και το επίδομα που λάμβανε.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το καλοκαιρί του 2023, όταν η ηλικιωμένη μητέρα δεν εμφανιζόταν πουθενά στο χωριό που διέμενε.
Αργότερα, έγινε καταγγελία στον εισαγγελέα Θήβας (άγνωστο από ποιον ή ποιους) και οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες.
Χθες, σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η 62χρονη παρουσίασε μία άλλη γυναίκα που είχε πρόβλημα υγείας ως μητέρα της.
Ωστόσο, στη συνέχεια η 62χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι την είχε θάψει στην αυλή.
Η συλληφθείσα φέρεται να έθαψε τη μητέρα της με τη βοήθεια ενός αλλοδαπού, τον οποίο δεν κατονόμασε.
Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Θηβών.
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52
Βενεζουέλα: Η καταστροφή προκαλεί ρωγμές και στην κυβέρνηση- Ο ρόλος των ΗΠΑ και η θέση της Προέδρου
23:51
Τουρκία: Συνελήφθη ακαδημαϊκός σε επιχειρήσεις πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
23:41
Πλήγματα των ΗΠΑ στα Στενά του Ορμούζ - Έκρηξη στην περιοχή Σιρίκ στο Ιράν
23:39