Τέμπη: Αίτημα 82 συγγενών στον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος - Στους τρεις οι απεργοί πείνας
Κατάθεση κοινού υπομνήματος στην ηγεσία του Αρείου Πάγου απο 82 μέλη του συλλόγου συγγενών θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSIΥπόμνημα με το οποίο αιτούνται να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών καταθέτουν συγγενείς θυμάτων και τραυματιών, ενώ στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι ξεκίνησαν απεργία πείνας ακόμη δύο άτομα.
Με το συγκεκριμένο αίτημα συνολικά 82 συγγενείς ζητούν να συνεχιστεί η ανακριτική διαδικασία, η οποία καταγγέλλουν πως έκλεισε «με συνοπτικές διαδικασίες».
Το υπόμνημα αυτό επιχείρησαν να καταθέσουν και την περασμένη Δευτέρα (15/9) στη Λάρισα, όπως υπενθυμίζει το OPEN. Η εξέλιξη αυτή έρχεται ενώ ακόμη ένας συγγενής ξεκινά απεργία πείνας στο Σύνταγμα, στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι και του Δημήτρη Οικονομόπουλου.
Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Ρούτσι κάνει εδώ και οκτώ ημέρες απεργία πείνας και δίψας ζητώντας να του επιτραπεί η εκταφή του παιδιού του, του 22χρονου Ντένις που σκοτώθηκε στα Τέμπη. Η ομάδα «Μέχρι Τέλους» που συντηρεί καθημερινά το μνημείο των πολιτών για τα θύματα των Τεμπών μπροστά από τη Βουλή, έκανε το βράδυ της Κυριακής (21/9) έκκληση για να βρεθεί ακόμη μια σκηνή «για τη νέα απεργό πείνας».
Ωραιόκαστρο: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά - Εικόνες απόγνωσης και καταστροφής καταγράφει ο φακός
12:45
Το CNN Greece μέσα στο εργοστάσιο παραγωγής drones των Ενόπλων Δυνάμεων
12:34
Θερινές εκπτώσεις: Ελπίδες για τζίρο μέχρι 7,4 δισ. ευρώ - «Στοίχημα» η πραγματική κατανάλωση
12:24
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τουλάχιστον οκτώ τραυματίες, ανάμεσά τους παιδιά
12:13