Καιρός: Έρχεται ο Εμποδιστής Ρεξ με βροχές και βουτιά της θερμοκρασίας από Κυριακή - Πού θα χτυπήσει
Προ των πυλών βρίσκεται ο Εμποδιστής Ρεξ, ο οποίος αναμένεται από την Κυριακή και μετά, να προκαλέσει σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μέχρι το Σάββατο θα επικρατούν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Ωστόσο, σταδιακά θα ενισχυθούν οι βοριάδες, οι οποίοι τοπικά θα φτάσουν σε επίπεδα θυελλώδους έντασης, προετοιμάζοντας το έδαφος για την αλλαγή που θα ακολουθήσει.
Ραγδαία αλλαγή καιρού
Από την Κυριακή, ο καιρός αλλάζει ραγδαία. Ο εμποδιστής «Ρεξ», που έχει αναπτυχθεί στη βόρεια Ευρώπη, θα ωθήσει ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό προς τη χώρα.
Το σύστημα αυτό θα προκαλέσει την απότομη είσοδο του φθινοπώρου με βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα, κυρίως στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ποιος είναι ο Εμποδιστής Ρεξ που θα φέρει την πρώτη κακοκαιρία του φθινοπώρου - Η ανάρτηση Μαρουσάκη
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Μυτιλήνη και Πελοπόννησο
13:39
Έκλειψη Ηλίου: Το doodle της Google με το «μισοφέγγαρο» - Live μετάδοση από τη NASA
13:28
Εξήντα προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας έως οκτώ μήνες στον ΕΛΓΑ - Πώς θα κάνετε αίτηση
13:21
Λέκκας για φονικό σεισμό στην Κολομβία: «Μπορεί να έχουμε και 1.000 νεκρούς»
13:16