Υποχώρησε το πλέξιγκλας που πάτησε και βρέθηκε στο κενό - Πώς σκοτώθηκε ο φοιτητής στο Βόλο
Φως στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (23/09) στον Βόλο Μαγνησίας όπου ένας 20χρονος φοιτητής σκοτώθηκε πέφτοντας από τον φωταγωγό πολυκατοικίας, προσπαθούν να δώσουν οι αρχές της πόλης.
Σύμφωνα με το The newspaper, αργά το βράδυ της Δευτέρας τρία νεαρά αγόρια βρίσκονταν στην ταράτσα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης και διασκέδαζαν πετώντας αυγά σε περαστικούς και διερχόμενα οχήματα.
Κάποια στιγμή ακούστηκε μια φωνή που, όπως εκτιμάται, τα παιδιά θεώρησαν ότι ανήκε σε αστυνομικό.

Ο σπασμένος φωταγωγός
The newspapersΣτο άκουσμα της φωνής οι δύο από την παρέα έτρεξαν να απομακρυνθούν μέσω της σκάλας, ενώ ο τρίτος επιχείρησε να ανέβει σε ένα ταρατσάκι για να κρυφτεί.
Ωστόσο για να φτάσει εκεί, έπρεπε να περάσει πάνω από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας.
Ο νεαρός φέρεται να πάτησε επάνω στο κάλυμμα από πλεξιγκλάς, το οποίο υποχώρησε ακαριαία, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό. Η πτώση του κατέληξε στον πρώτο όροφο του κτιρίου, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Η αστυνομία εντόπισε τσόφλια και υπολείμματα αυγών στο οδόστρωμα και στο πεζοδρόμιο γύρω από την πολυκατοικία, επιβεβαιώνοντας τις μαρτυρίες περί ακαταστασίας και φασαρίας πριν από το τραγικό γεγονός. Παράλληλα αυγά βρέθηκαν στο σημείο της ταράτσας.
Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες που οδήγησαν στον άδικο χαμό του 20χρονου, μοναχογιού της οικογένειας γνωστού επιχειρηματία της πόλης.
ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ: Ιράν: Οι ΗΠΑ στέλνουν πάνω από 50 μαχητικά F-16, F-22 και F-35 και τα αεροπλανοφόρα Lincoln και Ford
23:10
Στάση εργασίας την Τετάρτη στα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλης της χώρας - Πως θα λειτουργήσουν
22:59
Κανονικά η κυκλοφορία των τρένων στη γραμμή Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο
22:55
Σε επιφυλακή καλούνται τα ελληνικά πλοία στην περιοχή του Ορμούζ: Επείγον σήμα του υπ. Ναυτιλίας
22:43