Ξεκίνησαν οι μελέτες για την επέκταση του Μετρό σε Γλυφάδα και Ελληνικό
Ξεκίνησαν οι μελέτες για την επέκταση του Μετρό της Αθήνας προς το Ελληνικό και τη Γλυφάδα, ενώ παράλληλα σχεδιάζονται και οι επόμενες.
«Ξεκινάμε από την επέκταση από την Ανθούπολη προς το Ίλιον, με τρεις σταθμούς σε Παλατιανή, Ίλιον και Άγιο Νικόλαο, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του αμαξοστασίου στον Ελαιώνα», τόνισε ο Νίκος Κουρέτας, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικό Μετρό, από το 8ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών - ITC 2025.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιες μελέτες θα χρειαστούν από πέντε έως και δέκα χρόνια, κάποιες ίσως και περισσότερο.
«Τα έργα του μετρό είναι δύσκολα, σύνθετα, πολύπλοκα, απαιτούνται πολλά στάδια μελετών μέχρι να φθάσουμε να τα συμβασιοποιήσουμε», τόνισε, προσθέτοντας ότι χρειάζονται καλές μελέτες, καλή επίβλεψη και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν.
Τραμπ για επεισόδια στη Γαλλία: «Κλείστε τα σύνορά σας και πάρτε τον έλεγχο»
16:30
Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Μαζωνάκη στη Νίκαια-Πλήθος κόσμου τίμησε τον καλλιτέχνη με τραγούδια του
16:17
Καρέ - καρέ η διάσωση βρέφους οκτώ μηνών στην Τουρκία: «Κοιμήσου, εμείς είμαστε εδώ»
16:05
Νεκροί οι δύο πιλότοι του μονοκινητήριου αεροσκάφους που συνετρίβη στην Πιερία
15:54