Η ανακοίνωση της εταιρείας για τον θάνατο του 20χρονου ναυτικού στο Blue Star Chios
Ανακοίνωση για τον θάνατο του 20χρονου Έλληνα ναυτικού μέσα στο πλοίο Blue Star Chios, εξέδωσε η εταιρεία, δηλώνοντας συγκλονισμένη για το συμβάν, εκφράζοντας ταυτόχρονα την συμπαράσταση της στην οικογένεια του ναυτικού.
«Σήμερα το πρωί στις 8:00 στο Blue Star Chios το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ρόδος - Πειραιάς, εντοπίστηκε - χωρίς τις αισθήσεις του - ναυτικός του πλοίου εγκλωβισμένος σε υδατοστεγή συρόμενη πόρτα. Το πλήρωμα του πλοίου προέβη άμεσα στον απεγκλωβισμό και παρείχε τις πρώτες βοήθειες.
Αμέσως μετά την άφιξη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά στις 09:15, ο ναυτικός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η οικογένεια της Blue Star είναι συγκλονισμένη και εκφράζει τη συμπαράστασή της στους οικείους του ναυτικού.
Η εταιρεία βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές για τη διερεύνηση των συνθηκών του τραγικού συμβάντος», καταλήγει η ανακοίνωση της Blue Star.
Παράλληλα, η Blue Star ανακοίνωσε ότι το σημερινό δρομολόγιο από Πειραιά προς Ρόδο δεν θα εκτελεστεί:
«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Blue Star Ferries εκφράζουμε τη συντριβή και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας, δίπλα στην οποία βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή, παρέχοντας κάθε δυνατή υποστήριξη.
Αυτήν τη δύσκολη ώρα, όλοι μας στεκόμαστε επίσης, στο πλευρό των πληρωμάτων μας με σεβασμό και αλληλεγγύη. Το σημερινό δρομολόγιο του Blue Star Chios από Πειραιά για Ρόδο δεν θα εκτελεστεί».
Παγκόσμια ιατρική πρωτιά στη Βρετανία: Διάγνωση καρκίνου μέσα από τις εξετάσεις αίματος
15:47
Ζωγράφου: Τα ερωτήματα που θέτει το Υπουργείο Παιδείας στην Πρυτανεία μετά τα επεισόδια
15:38
Πτώση των τιμών πετρελαίου μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ - Στα 101 δολάρια το Brent
15:35
Κλειστός αύριο ο Εθνικός Κήπος μετά από εντολή της αστυνομίας - Λόγω πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου
15:34