Συνελήφθη 36χρονος που έτρεχε με 205 χλμ/ώρα στην Εθνική - Τον «έκαψε» βίντεο στα social media
Στη σύλληψη ενός 36χρονου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, φτάνοντας τα 205 χιλιόμετρα την ώρα στην Αθηνών - Κορίνθου και ανάρτησε σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησαν οι Αρχές.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό μετά από έρευνα στα social media. Στο βίντεο εμφανιζόταν ο οδηγός οχήματος να κινείται επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου με ταχύτητα έως και 205 χλμ/ώρα, τη στιγμή που το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο είναι 80 χλμ/ώρα.
Άμεσα οι Αρχές διερεύνησαν το συγκεκριμένο δημοσιοποιημένο υλικό και αφού ταυτοποίησαν τον οδηγό του οχήματος, προχώρησαν στη σύλληψή του.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο κατηγορούμενος είχε αναρτήσει και δεύτερο βίντεο σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανιζόταν να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
SPONSORED
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57
Κρήτη: Σύλληψη 37χρονου παλαιστινιακής καταγωγής που κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
23:55
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44