ΕΛΛΑΔΑ

Στο κόκκινο η κίνηση και σήμερα: Σημειωτόν στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα Κηφισίας

Στο κόκκινο η κίνηση και σήμερα: Σημειωτόν στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα Κηφισίας

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI

Με σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σε αρκετούς κεντρικούς οδικούς άξονες, ξεκινά το πρωί της Πέμπτης (25/09), με το κέντρο της Αθήνας και τον Κηφισό να είναι στο «κόκκινο». 

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, από το ύψος του Ψυχικού, ενώ ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι και η κυκλοφορία στις λεωφόρους Βασιλίσσης Σοφίας (τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο) και Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Στον Κηφισό, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και στα δύο ρεύματα, με πολύ χαμηλές ταχύτητες να καταγράφονται από τη Λένορμαν έως τη Φιλαδέλφεια, αλλά και στο τμήμα προς το Περιστέρι.

kinisi.jpg

Η κίνηση στους δρόμους στις 07.33

Google Traffic

Κυκλοφοριακή συμφόρηση εντοπίζεται στη Λεωφόρο Αθηνών, τόσο στην έξοδο όσο και στην είσοδο, ενώ ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και η Αθηνών–Λαμίας, από την περιοχή της Αθήνας έως τον κόμβο Καλυφτάκη και αντίστροφα.

Προβλήματα στην κίνηση εντοπίζονται και στο λιμάνι του Πειραιά, με πυκνή ροή οχημάτων στους γύρω δρόμους.