ΕΛΛΑΔΑ

Η «Αποστολή» στηρίζει 2.182 οικογένειες στη Θράκη, τη Μυτιλήνη και τη Λήμνο

Η «Αποστολή» στηρίζει 2.182 οικογένειες στη Θράκη, τη Μυτιλήνη και τη Λήμνο
Ο γενικός διευθυντής της "Αποστολής" κ. Κωστής Δήμτσας διανέμει ο ίδιος τα δέματα αγάπης προς τους συναθρώπους μας. "Αποστολή"

Μυτιλήνη, Λήμνος, Άγ. Ευστράτιος αλλά και ακριτικές περιοχές της Θράκης, όπως η Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, η Ορεστιάδα, η Κομοτηνή, η Ξάνθη, δέχθηκαν 2.182 δέματα αγάπης που ετοίμασε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Τα δέματα διατέθηκαν μέσω των ιερών μητροπόλεων στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Η αντιπροσωπεία της «Αποστολής» άκουσε τα προβλήματά τους και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωστής Δήμτσας μίλησε με όλους όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τους διαβεβαίωσε πως η Εκκλησία δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει και στο μέτρο των δυνάμεών της, θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους για να καλύπτει όσο μπορεί τις ανάγκες τους.

f

Πηγή: "Αποστολή"

Το μήνυμα αγάπης του Αρχιεπισκόπου μετέφερε ο κ. Δήμτσας ο οποίος είπε ότι «για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο κάθε ακριτική γωνιά της πατρίδας μας αποτέλεσε, από την πρώτη στιγμή της οικονομικής κρίσης, προτεραιότητα». «Το ενδιαφέρον της «Αποστολής», πρόσθεσε, «παραμένει άσβεστο για τις χιλιάδες των οικογενειών, που έχουν χάσει τις δουλειές τους, έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει, δυστυχώς, προς το χειρότερο, δίχως οι ίδιοι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τις ζωές τους».

b

Πηγή: "Αποστολή"

Πολυιατρείο της Εκκλησίας στον Άγ. Νικόλαο Πευκακίων

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και δεν έχουν πρόσβαση στις βασικές δομές υγείας, βρίσκεται η Εκκλησία της Ελλάδος. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, αναμένετο το απόγευμα της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου να τελέσει τα εγκαίνια του ενοριακού πολυϊατρείου του Αγ. Νικολάου Πευκακίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ