Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζή στη Θεσσαλονίκη - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (28/09) στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη.
Σύμφωνα με το ThessPost.gr το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε μια γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών.
Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, μαζί με την ιατρό της Κινητής Ιατρικής Μονάδας, έσπευσαν άμεσα στο σημείο.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, η πολυτραυματίας διασωληνώθηκε επιτόπου και, αφού σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπανικολάου» για περαιτέρω αντιμετώπιση.
Στο περιστατικό επιχείρησαν ένα συμβατικό ασθενοφόρο & μία Κινητή Ιατρική Μονάδα με συνολική δύναμη τεσσάρων Διασωστών και ενός Ιατρού.
ΗΠΑ: Η ακτοφυλακή προσπαθεί να κατασχέσει άλλο ένα τάνκερ στα ανοιχτά της Βενεζουέλας
19:44
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις σε ξένα εδάφη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας (vid)
19:40
Συνάντηση Καλίν με στελέχη της Χαμάς για τη δεύτερη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
19:28
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καισαριάνη - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
19:14