Καθηλωμένα τα αεροπλάνα και στη Ζάκυνθο λόγω κακοκαιρίας
Φωτογραφία αρχείου
AP Photo/Jose Luis MaganaΤην ακύρωση περίπου 20 πτήσεων προκάλεσε η κακοκαιρία και στη Ζάκυνθο την Κυριακή (28/9), «δοκιμάζοντας» την υπομονή των επιβατών.
Λόγω της χαμηλής ορατότητας που επικρατεί στην περιοχή, από τις 12:00 δεν έχει αναχωρήσει καμία πτήση.
Όπως μεταδίδει το imerazante, πολλές από τις πτήσεις που ήταν προγραμματισμένες για το πρωί αλλάζαν ώρα, ωστόσο τελικά οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τελικά να αναχωρήσουν τα αεροσκάφη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το μεγαλύτερο ύψος βροχής μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής είχε καταγραφεί στο νησί της Ζακύνθου, φτάνοντας τα 113,8 mm.
«Ποτάμια» οι δρόμοι
Την ίδια ώρα, σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι σε επαρχιακούς δρόμους. Προβλήματα εντοπίζονται στον επαρχιακό δρόμο Ζακυνθου- Αλυκών μέχρι και τον Αλυκανά, όπου έχει κλείσει η κυκλοφορία λόγω πλημμυρικών φαινομένων.
Στεγαστικά δάνεια: Πόσο επιβαρύνονται οι δανειολήπτες από την αύξηση των επιτοκίων
01:00
Προεδρικές εκλογές στην Παλαιστίνη στις αρχές του 2027 ανακοίνωσε ο Μαχμούντ Αμπάς
23:59
«Παράθυρο ευκαιρίας για διπλωματία» σχετικά με την Ουκρανία βλέπει ο Μερτς
23:50
Νόμος καλής διαγωγής για τους μετανάστες στη Σουηδία - Εκτός χώρας όσοι παρεκτρέπονται
23:40