Τροχαίο στη Σκόπελο: Νεκρός 20χρονος που εργαζόταν στο νησί
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με έναν 20χρονο να χάνει τη ζωή του στη Σκόπελο.
Σύμφωνα με το sporadesnews.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψους του Σταφύλου όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του σε στροφή.
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα και κατά πληροφορίες εργαζόταν στο νησί για τη θερινή περίοδο.
Τραυματισμένοι οι δύο επιβάτες
Οι άλλοι δύο επιβάτες, ο οδηγός και ο συνοδηγός - και οι δύο με καταγωγή από τη Σκόπελο - τραυματίστηκαν και αναμένεται να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.
Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα διερευνά το αστυνομικό τμήμα Σκοπέλου
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30
: Το τέλος του Λαριτζανί, το κυνήγι του Χαμενεΐ και το ρήγμα μεταξύ Τραμπ και ΝΑΤΟ για το Ορμούζ
23:56