Ηράκλειο: Στην εντατική διασωληνωμένος 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Ανανεώθηκε:
To νοσοκομείο Ηρακλείου
EurokinissiΣτην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα 5χρονο παιδί που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Σύμφωνα με το creta 24, το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών, στον Άγιο Νικόλαο, όπου το παιδί παρασύρθηκε από όχημα κάτω από άγνωστες συνθήκες.
Το 5χρονο μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού έφερε σοβαρές κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κώστα Δανδουλάκη, οι γιατροί αντιμετώπισαν το περιστατικό και σταθεροποίησαν το παιδί, το οποίο κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.
Μηδενικός φόρος έως 20.000 ευρώ για τους επαγγελματίες αγρότες - Πίνακες και παραδείγματα
03:00
Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Προσωπικού Βοηθού
02:00
Τα 5+1 μέτρα για πολύτεκνους: Tα voucher, ο μηδενικός φόρος, η αύξηση στο επίδομα γέννησης
01:00
Πότε καταβάλλονται ανά Ταμείο οι συντάξεις Οκτωβρίου: Ξεκινούν από 25 Σεπτεμβρίου
00:30