Σύλληψη 23χρονου και δύο συνεργών του στην Ηλιούπολη για ληστεία και εκβίαση
Στην σύλληψη ενός 23χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενού για ληστεία και εκβίαση, προχώρησε στην Ηλιούπολη η Ελληνική Αστυνομία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος, μαζί με ακόμη δύο άτομα, απογευματινές ώρες του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή της Ηλιούπολης, μετέβησαν σε προγραμματισμένη συνάντηση με 21χρονο στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας.
Εκεί με την απειλή χρήσης μαχαιριών, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν ενώ καθημερινά μέχρι και 23 Σεπτεμβρίου, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τον παθόντα προκειμένου με την απειλή διάπραξης νέας επίθεσης σε βάρος του, να του αποσπάσουν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.
Άμεσα μετά από την καταγγελία του περιστατικού στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηλιούπολης, αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 23χρονο ως δράστη της ληστείας και της εκβίασης και τον συνέλαβαν πρωινές ώρες της επόμενης ημέρας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
«Ξυπνήσαμε και βρήκαμε τη μικρή παγωμένη»: Τι λέει η μητέρα του νεκρού βρέφους (vid)
21:21
Μίτσκοσκι: Για μένα το όνομα «Μακεδονία» είναι ιερό - Διατηρώ το δικαίωμα λόγου και έκφρασης
21:10
Αγρότες: Ρυθμίζεται η καταβολή βασικής ενίσχυσης σε όσους την στερήθηκαν λόγω Κτηματολογίου
21:00
Guardian για Γκίλφοϊλ: Μοιράζει γοητεία και δεν διστάζει να σπάσει τα διπλωματικά όρια
20:49