Κίνηση: Χάος στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Πειραιά- 15λεπτές καθυστερήσεις στην Αττική οδό
Κίνηση στον Κηφισό
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / EUROKINISSIΜε προβλήματα στους περισσότερους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου ξεκινά για τους οδηγούς των οχημάτων το πρωί της Τρίτης (30/09) με τον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας να κατέχουν τα «πρωτεία» στην ταλαιπωρία.
Αναλυτικότερα αυξημένη είναι η κίνηση στην είσοδο και την έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), καθώς και στην Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).
Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στα δύο ρεύματα του Κηφισού (ανόδου και καθόδου) από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών έως την Φιλαδέλφεια με τα οχήματα να πηγαίνουν σημειωτόν.

Όμως και στο κέντρο της Αθήνας διαπιστώνονται χαμηλές ταχύτητες και κυρίως στη Λ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.
Επίσης πυκνή ροή υπάρχει σε:
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Καλλιρρόης
Σταδίου
Βασ. Αμαλίας
Επίσης στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη καθώς και στους γύρω δρόμους από αυτό.
Αττική Οδός
Καθυστερήσεις που φτάνουν τα δεκαπέντε λεπτά υπάρχει και στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Ερντογάν: Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα για τη σφαγή στη Μέση Ανατολή
12:10
Με μωβ χρώματα καταστήματα στο κέντρο της Σεούλ αναμένουν θαυμαστές των BTS απ' όλο τον κόσμο
12:00
Επιμένει στις απειλές το Ιράν: «Καμία ασφάλεια για τους εχθρούς μας» - Συνεχίζονται τα εκατέρωθεν πυρά
12:00
Περιφέρεια Αττικής: Aποκατάσταση δαπέδων σε αθλητικούς χώρους 20 σχολείων του Δήμου Δάφνης - Υμηττού
11:55