Νέο κύμα κακοκαιρίας στη Ζάκυνθο - Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη
Κύμα σε προβλήτα
INTIME NEWSΝέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να «χτυπήσει» από απόψε Τετάρτη τη Ζάκυνθο και να διαρκέσει έως το βράδυ της Πέμπτης.
Κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες.
Στις 21:40 προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι και οι τουρίστες του νησιού, το οποίο αναφέρει: «Προειδοποίηση για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες στην Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων από τις βραδινές ώρες της 01/10/2025 έως τις μεσημβρινές ώρες της 02/10/2025. Προσοχή στις μετακινήσεις, ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».
Νωρίτερα, ο δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος ανακοίνωσε ότι όλα τα σχολεία του νησιού θα μείνουν κλειστά την Πέμπτη 02/10, εξαιτίας της επικείμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την περιοχή αύριο το πρωί, με έντονα φαινόμενα όπως βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κακοκαιρία στην Κέρκυρα: Επίχειρηση απεγκλωβισμού οικογένειας απο αυτοκίνητο
Από το Ιόνιο ξεκίνησε η επέλαση της κακοκαιρίας - 112 ήχησε και σε Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία
Πληρωμές Ιουλίου ΔΥΠΑ – Πάνω από 155 εκ. ευρώ σε ανέργους, σπουδαστές και γονείς
19:30
Liveblog: Στις φλόγες σπίτια στην Ψάθα - Εκκενώσεις από Λούμπα, Αλεποχώρι και Μορφέικα
19:25
Η Δανία επεκτείνει τη στρατιωτική θητεία από 4 σε 11 μήνες - Στο επίκεντρο η Γροιλανδία
19:19
Μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών
19:08