ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Έμπορος ναρκωτικών ένας εν των νεκρών στο τροχαίο δυστύχημα (vid)

Ιωάννινα: Έμπορος ναρκωτικών ένας εν των νεκρών στο τροχαίο δυστύχημα (vid)
Φωτογραφία Αρχείου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Eurokinissi

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στην εθνική οδό Ιωάννινων – Άρτας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Υπενθυμίζουμε ότι συγκρούστηκαν ένα φορτηγό με ένα Ι.Χ. με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρία άτομα. Ακόμη ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως αποκαλύπτει το Epirus-tv και το bloko.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας 31χρονος, ήταν μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών και προσπαθούσε να ξεφύγει της σύλληψης.

Συγκεκριμένα η αστυνομία είχε καταφέρει ώρες πριν το δυστύχημα να αποκωδικοποιήσει συνομιλίες και να προχωρά σε διαδικασία σύλληψης του 31χρονου που μετέφερε 6 κιλά κοκαΐνης και 10 κιλά χασίς. Ο οδηγός είχε συλληφθεί το 2006 με 100 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ δύο χρόνια αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια. Το 2012 κατάφερε να αποφυλακιστεί.

Όταν ο νεαρός ενημερώθηκε για την σύλληψη τράπηκε σε φυγή προς την Αλβανία. Στην προσπάθεια του να φτάσει στα σύνορα όσο το δυνατόν συντομότερο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα.

Έχασε την ζωή του τόσο ο ίδιος, όσο και ο συνοδηγός του, αλλά και ο οδηγός του φορτηγού. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ