Αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς
Την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών αύριο Τετάρτη, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.
Οι συμβολαιογράφοι απαιτούν «από την ελληνική Πολιτεία και από όλο το πολιτικό και δικαϊκό σύστημα να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας».
Σε σχετική ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής αναφέρεται ότι «είναι δεδομένο ότι η συμμετοχή του συμβολαιογράφου στη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι η μόνη που εγγυάται τη νομιμότητα της εκτελεστικής διαδικασίας και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών».
Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος θα παραχωρήσει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου με θέμα τις θέσεις της ελληνικής συμβολαιογραφίας για το ζήτημα των πλειστηριασμών και την περαιτέρω στάση της το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Βίντεο με τις πρώτες οικογενειακές στιγμές τους στη Βρετανία
13:38
Κρεμλίνο για την επίθεση σε τρένο με Τζόνσον και Πετρέους: «Επιχειρούμε σε όλη την Ουκρανία»
13:29
Διαψεύδει η Κίνα αναφορές ότι παρείχε στο Ιράν πληροφορίες πριν από φονική επίθεση σε βάση των ΗΠΑ
13:20
Ο Τραμπ υποβαθμίζει δημοσίευμα που θέλει την Κίνα να έδωσε δορυφορικές φωτογραφίες στο Ιράν
13:11