Ουκρανός οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς άδεια στη Φυλής - Έπεσε σε 13 αυτοκίνητα
Στη σύλληψη ενός Ουκρανού που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς άδεια στη Φυλής προχώρησαν οι Αρχές το απόγευμα της Δευτέρας (6/10).
Ο οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί στο κέντρο της Αθήνας και δη στην οδό Φυλής όταν ξαφνικά το όχημά του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε 13 σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα μέτρησης 0,97mg/l.
Εκτός αυτού όμως, ο 52χρονος οδηγός δεν είχε επίσης την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ποινική δίωξη για πλημμέλημα στον Βασίλη Μπισμπίκη - Η στιγμή που πήρε σβάρνα τα ΙΧ στη Φιλοθέη
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56
ΚΟΣΜΟΣ
Πλημμύρες στην Ινδονησία: Ενισχύεται η ανθρωπιστική βοήθεια - Πάνω από 800 νεκροί (pics)
13:55
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Τριπλή διεθνής διάκριση για την καμπάνια «Μάθε να το κάνεις σωστά» της Περιφέρειας Αττικής στα PR Awards της Νέας Υόρκης
13:50
ΚΟΣΜΟΣ
Η κυβέρνηση Τραμπ αναπροσαρμόζει την αμυντική στρατηγική της Ουάσινγκτον σε παγκόσμιο επίπεδο
13:45
ΕΛΛΑΔΑ