Ουκρανός οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς άδεια στη Φυλής - Έπεσε σε 13 αυτοκίνητα
Στη σύλληψη ενός Ουκρανού που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς άδεια στη Φυλής προχώρησαν οι Αρχές το απόγευμα της Δευτέρας (6/10).
Ο οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί στο κέντρο της Αθήνας και δη στην οδό Φυλής όταν ξαφνικά το όχημά του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε 13 σταθμευμένα οχήματα, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα μέτρησης 0,97mg/l.
Εκτός αυτού όμως, ο 52χρονος οδηγός δεν είχε επίσης την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ποινική δίωξη για πλημμέλημα στον Βασίλη Μπισμπίκη - Η στιγμή που πήρε σβάρνα τα ΙΧ στη Φιλοθέη
ΚΟΣΜΟΣ
Στη Γαλλία τα μαύρα κουτιά του Falcon που συνετρίβη στην Άγκυρα - Το χωριό που γλύτωσε στο παρά πέντε
12:21
ΚΟΣΜΟΣ
Χαρμολύπη στη Βηθλεέμ που γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια (pics&vid)
12:08
ΕΛΛΑΔΑ
Χαρδαλιάς: Γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας, τα Χριστούγεννα
11:55
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χριστούγεννα στο σκοτάδι, στο χιούμορ και στη μαγεία: 10 εναλλακτικές κινηματογραφικές επιλογές
11:43
ΚΟΣΜΟΣ