Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το κέντρο - Καθυστερήσεις 30 λεπτών στην Αττική Οδό
Στο «κόκκινο» και σήμερα Τετάρτη (8/10) η κίνηση στους περισσότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου με τον Κηφισό και το κέντρο να έχει τα περισσότερα προβλήματα, ενώ και η Αττική Οδός καταγράφει καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα τριάντα λεπτά.
Αναλυτικότερα, με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί των αυτοκινήτων στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών τόσο στο ρεύμα εισόδου όσο και εξόδου καθώς και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη (έξοδος.
«Κόκκινος» είναι ο Κηφισός τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και καθόδου από το ύψος του Αιγάλεω έως και την Φιλαδέλφεια.

Όμως και στο κέντρο της Αθήνας η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για τους οδηγούς των οχημάτων καθώς η κίνηση είναι πολύ πυκνή σε:
Αλεξάνδρας
Μεσογείων
Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας (άνοδος)
Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Καλλιρρόης
Αττική Οδός
Καθυστερήσεις που φτάνουν τα τριάντα λεπτά στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από την Φυλής έως την Κηφισίας.
Πάτρα: Επίθεση αγνώστων σε 19χρονους - Ένα από τα θύματα φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία
13:02
Bridgerton σεζόν 4: Ένα «ρομαντικό AI προϊόν», αλλά ακόμη εθιστικά απολαυστικό
12:58
Λουλούδια, κεριά και κασκόλ για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ - Συγκινητικές στιγμές στη Θύρα 4 (pics)
12:47
Hellenic Train: Ματαιώνονται τρία δρομολόγια λόγω πτώσης βράχου στην σιδηροδρομική γραμμή Διακοπτού
12:43