Αλεξανδρούπολη: Ασθενής σε ασθενοφόρο βρέθηκε στο δρόμο μαζί με το φορείο
Ασθενοφόρο σε περιστατικό
INTIME NEWS (Αρχείο)Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, όταν η πόρτα ενός ασθενοφόρου άνοιξε ξαφνικά με αποτέλεσμα η ασθενής που μετέφερε να βρεθεί ξαφνικά στο δρόμο πάνω στο φορείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ το ασθενοφόρο που έχει σύμβαση με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για δευτερογενείς διακομιδές ασθενών, μετέφερε ηλικιωμένη γυναίκα από το νοσοκομείο στο σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.
Κατά τη διαδρομή, το ασθενοφόρο σταμάτησε σε ένα φανάρι αλλά μόλις ξεκίνησε άνοιξαν προφανώς οι πόρτες, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη γυναίκα, να βρεθεί μαζίμε το φορείο στο οδόστρωμα.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evros-news.gr το πλήρωμα του ιδιωτικού ασθενοφόρου όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη ειδοποίησε το Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ευτυχώς ακολουθούσε άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την ασθενή και την μετέφερε με ασφάλεια σπίτι της.
Η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης προχώρησε άμεσα σε διακοπή της σύμβασης με την εταιρεία από την Κομοτηνή ενώ διατάχθηκε ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για τη διερεύνηση των αιτίων του συμβάντος και συγκεκριμένα αν το φορείο και η πόρτα του ασθενοφόρου είχαν κλειδώσει σωστά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σοβαρός τραυματισμός οδηγού στο Αγρίνιο μετά από ανατροπή του αυτοκινήτου του
Χαμόγελο του Παιδιού: Αεροδιακομιδή βρέφους 1,5 μηνών από το Ηράκλειο στην Αθήνα
Τηλεφωνική επικοινωνία Στάρμερ - Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
21:30
Δύο τραυματίες από μαχαιρώματα σε απόσταση λίγων μέτρων στην Αχαρνών
21:18
Νέα επιχείρηση διάσωσης 142 ανθρώπων στη Γαύδο - Μεταφέρθηκαν στην Αγυιά
21:10
ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για απώλεια εσόδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
20:56