Σαντορίνη: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του 5χρονου στην πισίνα
Στη σύλληψη τριών ατόμων για τον θάνατο του 5χρονου παιδιού σε πισίνα ξενοδοχείου στη Σαντορίνη το μεσημέρι του Σαββάτου (11/10) προχώρησαν οι αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν ο 33χρονος πατέρας του ανήλικου, ο 38χρονος διευθυντής του ξενοδοχείου, καθώς και ο 37χρονος υπεύθυνος της πισίνας.
Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ ο πατέρας του παιδιού κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Και οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Νάξου.
Όπως αναφέρει το cyclades24, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, ενώ το παιδί βρισκόταν στο χώρο της πισίνας μαζί με τους γονείς του, οι οποίοι δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως ότι το παιδί είχε πέσει μέσα στο νερό.
Μάλιστα, ο πατέρας του άτυχου 5χρονου φέρεται να είχε βουτήξει στην πισίνα και όταν βγήκε άρχισε να αναζητεί το παιδί του, ενώ ο υπεύθυνος της πισίνας βρισκόταν σε άλλη πισίνα του ξενοδοχείου.
Όταν το αντιλήφθηκαν, το ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο υπήρχε απινιδωτής και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι Αρχές ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.
Συγκίνηση και δέος στη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση - Εντυπωσίασαν άρματα, μαχητικά και drones - Μήνυμα Μητσοτάκη για «ενότητα και υπευθυνότητα» (pics&vid))
13:06
Τα νέα όπλα που παρουσιάστηκαν στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
12:43
Πύραυλος εξερράγη κοντά σε σταθμό παραγωγής ενέργειας στη Χαντέρα του Ισραήλ, πολλαπλές εκρήξεις στο Τελ Αβίβ - Στα «χέρια» του Ιράν το «σχέδιο 15 σημείων» των ΗΠΑ
12:25
Κακλαμάνης για 25η Μαρτίου: Να συνεχίσουμε το έργο των ηρώων με ευθύνη για μία πιο ισχυρή Ελλάδα
12:18