Βόλος: Εργάτης πνίγηκε σε δεξαμενή με μούστο
Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος εργάτης, από την Αλβανία, όταν στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή σε μια άλλη μικρότερη, ζαλίστηκε εξαιτίας των αναθυμιάσεων και έπεσε μέσα. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει αμέσως τις αισθήσεις του και να πνιγεί στον μούστο της γεμάτης δεξαμενής, η οποία είχε ύψος 3 μέτρα.
Ένας νεαρός από την περιοχή, αντιλήφθηκε το συμβάν και προσέτρεξε προς βοήθεια του 34χρονου. Αφού δεν κατάφερε να βγάλει τον άνδρα, αναποδογύρισε τη δεξαμενή στο έδαφος και στη συνέχεια τον ανέσυρε, αλλά δυστυχώς είχε ήδη πνιγεί. Στο σημείο έφθασε και δύναμη της Πυροσβεστικής, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο άτυχος 34χρονος εργαζόταν ως επιστάτης σε εξοχική οικία στις Σταγιάτες και ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.
Liveblog: Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ - Το Ισραήλ σφυροκοπά το Ιράν - «Έχουμε χτυπήσει πάνω από 13.000 στόχους» λένε οι ΗΠΑ
07:27
ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ : Στην Επιτροπή Δεοντολογίας οι «11» της ΝΔ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Διαχείριση κρίσης και δημοσκοπικές αναταράξεις
07:19
Συνελήφθη απόστρατος στην Αυστραλία μετά από έρευνα για εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν
07:15
Έκκληση Γκουτέρες σε ΗΠΑ και Ισραήλ: «Μη βομβαρδίζετε πολιτικές υποδομές στο Ιράν»
07:10