Επεισόδια τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη: Ομάδα αγνώστων έστησαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιές
Φωτογραφία αρχείου
Stringer / SOOCΕπεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (12/10) στη Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα όταν μια ομάδα 30 ατόμων βγήκαν από ένα χώρο κοντά στους κήπους του Πασά, όπου γινόταν μια συναυλία, έβαλαν φωτιές σε κάδους και έστησαν ένα πύρινο οδόφραγμα στο δρόμο Ελένης Ζωγράφου, λίγα μετρά μακριά από το Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.
Μια άλλη ομάδα ακριβώς την ίδια ώρα πέταξε εύφλεκτα υλικά μέσα στο πάρκο Καλλιθέας, λίγα μέτρα από το σημείο με τα πύρινα οδοφράγματα και άναψε μικρές φωτιές σε μια παιδική χαρά.
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης προσέγγισαν το σημείο με σκοπό να απομακρύνουν τους αγνώστους. Για αρκετή ώρα η οδός Ελένης Ζωγράφου παρέμεινε κλειστή.
Δείτε φωτογραφίες


Αστυνομικοί επιχειρούν στο σημείο
thestival.gr
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24
Ποινή 18 μηνών στον οδηγό νταλίκας που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης
22:16
«Επίθεση στον αμερικανικό λαό»: Οργή Ρούμπιο για το πρόστιμο της Κομισιόν στο «Χ»
22:08
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ - Είναι ζωτική η σημασία της Βόρειας Ελλάδας
22:00