Επεισόδια τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη: Ομάδα αγνώστων έστησαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιές
Φωτογραφία αρχείου
Stringer / SOOCΕπεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (12/10) στη Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα όταν μια ομάδα 30 ατόμων βγήκαν από ένα χώρο κοντά στους κήπους του Πασά, όπου γινόταν μια συναυλία, έβαλαν φωτιές σε κάδους και έστησαν ένα πύρινο οδόφραγμα στο δρόμο Ελένης Ζωγράφου, λίγα μετρά μακριά από το Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος.
Μια άλλη ομάδα ακριβώς την ίδια ώρα πέταξε εύφλεκτα υλικά μέσα στο πάρκο Καλλιθέας, λίγα μέτρα από το σημείο με τα πύρινα οδοφράγματα και άναψε μικρές φωτιές σε μια παιδική χαρά.
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης προσέγγισαν το σημείο με σκοπό να απομακρύνουν τους αγνώστους. Για αρκετή ώρα η οδός Ελένης Ζωγράφου παρέμεινε κλειστή.
Δείτε φωτογραφίες


Αστυνομικοί επιχειρούν στο σημείο
thestival.gr
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51