ΕΛΛΑΔΑ

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στα Εξάρχεια

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στα Εξάρχεια
EUROKINISSI

Ποσότητα 110 κιλών χασίς, τα οποία οι ναρκέμποροι σκόπευαν να διαθέσουν και στις πιάτσες των τοξικομανών στην περιοχή των Εξαρχείων και τα οποία θα έκρυβαν σε διαμέρισμα της περιοχής, κατασχέθηκαν μετά από επιχείρηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις των αρχών, τα μέλη του κυκλώματος είναι παρακλάδι της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που είχε εξαρθρωθεί πριν από λίγους μήνες στην περιοχή των Εξαρχείων.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι, ενώ η μαφία των Εξαρχείων είχε συλληφθεί τον Ιούνιο, κάποια ασύλληπτα μέλη κατάφεραν μέσα σε δυο μήνες να φτιάξουν νέα ομάδα και να φέρνουν χασίς από την Αλβανία.

XASIS

ΠΗΓΗ: ΕΛ.ΑΣ.

Για να μην κινδυνεύουν να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές, αρχικά μετέφεραν την ποσότητα των ναρκωτικών στην Ηγουμενίτσα και από εκεί σε "καβάτζα" στον Ασπρόπυργο. Στη συνέχεια μετέφεραν με ταξί το χασίς σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως και στα Εξάρχεια.

ΧΑΣΙΣ

ΠΗΓΗ: ΕΛ. ΑΣ.

Η παράδοση των ναρκωτικών στα Εξάρχεια γινόταν πάντα στη Σόλωνος και στην πλατεία Εξαρχείων. Συνολικά συνελήφθησαν 9 άτομα, ενώ ένας από τους κατηγορούμενους είχε εμπλακεί πριν από μερικά χρόνια στη δολοφονία Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ