Φυλάκιση 6 μηνών για τον Ιρακινό που δημιούργησε επεισόδιο στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας
Ποινή φυλάκισης έξι μηνών για την κατηγορία της «απείθειας», επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο στον 19χρονος Ιρακινό, ο οποίος συνελήφθη για έκτη φορά την περασμένη Πέμπτη στο σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας.
Το δικαστήριο αποφάσισε τη μερική έκτιση της ποινής των τριών μηνών κι έτσι ο κατηγορούμενος παίρνει το δρόμο για τη φυλακή.
«Κοιμόμουν στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και ο αστυνομικός μου είπε να σηκωθώ. Του είπα "δεν σηκώνομαι" και με έβρισε, με έσπρωξε. Δεν μου ζήτησαν να με ελέγξουν καθόλου», ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος.
Ήδη για τον 19χρονο έχει εκδοθεί ανακοίνωση από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, σύμφωνα με την οποία έχει ξεκινήσει διαδικασία άρσης του καθεστώτος ασύλου του, ήδη από την περασμένη Πέμπτη.
Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας - Πώς θα πληρώσετε λιγότερα
08:38
Ιστορικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις στις αγορές - Οι καταλύτες του 2025
08:25
ΗΠΑ: 47χρονος σκότωσε την σύζυγο του, τραυμάτισε την κόρη του του και αυτοκτόνησε μετά από καυγά
08:12
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το όνομα του Κένεντι Σέντερ θέλει να αλλάξει και τις καρέκλες (pic)
08:12