Ρώσοι κοσμοναύτες επισκέφθηκαν το Ενυδρείο του Ηρακλείου Κρήτης
Πρόκειται για τους Όλεγκ Σκρίποτσκα και Αλεξέι Οβτσίνιν οι οποίοι θα παραμείνουν στην Κρήτη για περίπου 20 μέρες και εξέφρασαν την επιθυμία τους να επισκεφθούν το Ενυδρείο με τις οικογένειές τους.
Όπως γράφει το ΑΠΕ, τους κοσμοναύτες καλωσόρισαν στον χώρο του Ενυδρείου και τους προσφέρθηκαν οι ειδικές συσκευές ακουστικής ξενάγησης με πλούσιες πληροφορίες στη γλώσσα τους.
«Με την επιπλέον υποστήριξη του προσωπικού μας για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες, περιηγήθηκαν το χώρο, δείχνοντας τον ενθουσιασμό τους για το μαγικό κόσμο του βυθού της Μεσογείου. Ευχόμαστε η επίσκεψή τους στο νησί μας και στο Ενυδρείο Κρήτης να αποτέλεσε την καλύτερη αποθεραπεία» αναφέρει το Ενυδρείο Κρήτης με αφορμή την επίσκεψη των κοσμοναυτών σ αυτό.
ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 78χρονης θείας του
16:53
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Μέτρα για την ασφάλεια των μεταφορών απαιτεί ο ΟΣΕΘ, μετά από τις φωτιές σε λεωφορεία
16:46
ΚΟΣΜΟΣ
Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 νεκροί από την σφοδρή χιονοθύελλα – Κινητοποιήθηκε ο στρατός
16:42
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Πίτερ Μάντελσον «απογοήτευσε τη χώρα του», δήλωσε ο Κιρ Στάρμερ
16:36
ΠΟΛΙΤΙΚΗ