Γρεβενά: Αγριογούρουνο επιτέθηκε σε κυνηγό στη Δεσκάτη
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε ορεινή περιοχή της Δεσκάτης Γρεβενώντο απόγευμα της Κυριακής, όταν αγριογούρουνο επιτέθηκε σε κυνηγό την ώρα που συμμετείχε σε οργανωμένο κυνήγι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr , το ζώο – το οποίο φέρεται να ήταν τραυματισμένο από προηγούμενη καταδίωξη – όρμησε στον κυνηγό, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην πλάτη.
Οι σύντροφοί του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου οι γιατροί του έκαναν περίπου 60 ράμματα. Ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναρρώνει.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κυνηγούς της περιοχής, καθώς οι επιθέσεις αγριογούρουνων έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα κατά την περίοδο του κυνηγιού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γορτυνία: Νεκρός 57χρονος σε κυνήγι αγριογούρουνου - Τον πυροβόλησε άλλος κυνηγός
Η Κινα καταδικάζει τον αποκλεισμό της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ, αλλά επωφελείται απο την κατάσταση
21:09
Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος για ενδοοικογενειακή απειλή, μετά από μήνυση της συζύγου του
21:04
Νεκρός ανώτατος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης σε ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο (vid)
20:55
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από επίθεση νεαρού σε ενοίκους σπιτιού στο Μπόντεν της Σουηδίας
20:48