Γρεβενά: Αγριογούρουνο επιτέθηκε σε κυνηγό στη Δεσκάτη
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε ορεινή περιοχή της Δεσκάτης Γρεβενώντο απόγευμα της Κυριακής, όταν αγριογούρουνο επιτέθηκε σε κυνηγό την ώρα που συμμετείχε σε οργανωμένο κυνήγι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα pelop.gr , το ζώο – το οποίο φέρεται να ήταν τραυματισμένο από προηγούμενη καταδίωξη – όρμησε στον κυνηγό, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην πλάτη.
Οι σύντροφοί του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου οι γιατροί του έκαναν περίπου 60 ράμματα. Ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναρρώνει.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κυνηγούς της περιοχής, καθώς οι επιθέσεις αγριογούρουνων έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα κατά την περίοδο του κυνηγιού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γορτυνία: Νεκρός 57χρονος σε κυνήγι αγριογούρουνου - Τον πυροβόλησε άλλος κυνηγός
Από έκρηξη σόμπας η φονική πυρκαγιά που σκότωσε μάνα και κόρη στο Βόλο - Διασωληνωμένος ο εγγονός (vids&pic)
18:15
Ανησυχία στο Ισραήλ ότι οι ΗΠΑ θα κηρύξουν κατάπαυση πυρός 30 ημερών για συνομιλίες με το Ιράν
18:02
Ιταλία: 13χρονος μαχαίρωσε καθηγήτρια στην είσοδο του σχολείου και βιντεοσκόπησε την επίθεση (pic)
17:50
Συνεδριάζει την Πέμπτη στις 11 το υπουργικό συμβούλιο - Ο κατώτατος μισθός στα θέματα της ατζέντας
17:38