Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με οδηγό που μπλόκαρε τη διέλευση αστικού λεωφορείου
Τροχονόμος
INTIME NEWS / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΈνα πρωτοφανές επεισόδιο εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ ενός οδηγού ΙΧ αυτοκινήτου και της Τροχαίας.
Όλα συνέβησαν στην οδό Ίωνος Δραγούμη, όταν ο 47χρονος οδηγός του αυτοκινήτου πάρκαρε με τέτοιο τρόπο που μπλοκαρε τη διέλευση αστικού λεωφορείου.
Η Τροχαία δέχθηκε κλήση για όχημα που παρεμποδίζει τη λειτουργία των κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων. Όταν κατέφτασε στο σημείο γερανοφόρο όχημα της ΕΛ.ΑΣ. με σκοπό την άρση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και την απελευθέρωση της κίνησης, «ο 47χρονος αρνήθηκε τόσο την άρση του οχήματός του όσο και τη γνωστοποίηση των στοιχείων του μετά από νόμιμη πρόσκληση των αστυνομικών που συνέδραμαν στο σημείο», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 47χρονος απωθούσε τους αστυνομικούς προκειμένου να αποτρέψει τη σύλληψή του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος οδηγός ΙΧ παρέσυρε και εγκατάλειψε μοτοσικλετιστή
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση 15χρονου
Πώς σχεδιάζουν οι Αμερικανοί να γιορτάσουν την 250η επέτειο από την ανεξαρτησία
15:22
Μουντιάλ 2026: Από έλεγχο πέρασαν οι Αμερικανοί τον Μέσι - Πώς αντέδρασε ο σταρ της μπάλας
15:17
Πάτρα: Ηλικιωμένη έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο και τραυματίστηκε σοβαρά
15:10
Γκίλφοϊλ για το θάνατο της Βάγιας Νέστορα: «Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν»
15:10