Συνελήφθη 22χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» - Μετέφερε 840 γραμμάρια κοκαΐνης στο στομάχι
Το αεροδρόμιο Αθηνών
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΣτη σύλληψη ενός 22χρονου άνδρα που προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, το απόγευμα της Τετάρτης (15/10), στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., επιχείρησε να εισάγει πάνω από 800 γραμμάρια κοκαΐνης στη χώρα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της κατάποσης.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μέσω αεροπορικών οδών, με την αξιοποίηση πληροφοριών και τη δημιουργία προφίλ υπόπτων (profiling).
Από τον έλεγχο προέκυψε ότι ο 22χρονος είχε καταπιεί 72 αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 840 γραμμάρια κοκαΐνης. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 560 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο γιος του Ευάγγελου Αποστολάκη ανάμεσα στους 27 συλληφθέντες στο Ισραήλ
Πλήθος κόσμου στον επαναπατρισμό των 27 Ελλήνων του στολίσκου για τη Γάζα στο «Βενιζέλος»
SPONSORED
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00
Τέθηκε σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
01:00