Θεσσαλονίκη: Λήξη συναγερμού για 15χρονο που είχε εξαφανιστεί από δομή φιλοξενίας
Το λογότυπο του Χαμόγελου του Παιδιού
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΛήξη συναγερμού για ανήλικο που είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες από τη δομή φιλοξενίας που διέμενε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο 15χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» επέστρεψε στην δομή.
Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος Αλ. Μπ., αιγυπτιακής καταγωγής, είχε χαθεί από τις 13 Οκτωβρίου, από τον χώρο φιλοξενίας.
Το νεαρό αγόρι έφυγε από τη δομή και δεν επέστρεψε, έτσι ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού και προχώρησε σε ανακοίνωση, με δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του καθώς ενδεχομένως να υπήρχαν λόγοι που έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή του.
Ωστόσο χθες ο 15χρονος επέστρεψε στη δομή και είναι καλά στην υγεία του, όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, προσθέτοντας ότι «θα βρίσκεται κοντά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».
Το σημαντικό μάθημα που πήρε η Ευρώπη στο Νταβός για τη Γροιλανδία
22:01
Αίγινα: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη στη Σουβάλα
21:49
Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από γέφυρα και τραυματίστηκε σοβαρά
21:37
Βολές Τραμπ κατά του θύματος στην Μινεσότα - «Δήμαρχος και κυβερνήτης υποκινούν την εξέγερση»
21:25